AN UNBIASED VIEW OF درمان کبد چرب در خانه

An Unbiased View of درمان کبد چرب در خانه

An Unbiased View of درمان کبد چرب در خانه

Blog Article

کبد چرب بیشتر از نوع غیر الکلی است و می‌تواند منجر به التهاب کبد و آسیب سلولی شود. آسیب مداوم به سلول‌های کبدی می‌تواند عملکرد کبد را مختل کند و احتمال ابتلا به سرطان کبد و بیماری‌های قلبی، مشکلات کلیوی و دیابت را افزایش می‌دهد.

مصرف مداوم کربوهیدرات‌های تصفیه شده، حجم چربی انباشته در کبد را افزایش می‌دهند؛ به‌خصوص در مواردی که مصرف‌کنندگان جزو افراد بسیار چاق یا مقاوم به انسولین باشند.

× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس می‌گیریم

از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش و بی‌نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویت‌ها قرار می‌گیرد.

یکی از روش‌های آسان برای درمان کبد چرب خوردن برخی میوه‌های مفید است که خیلی فوری آن را رفع می‌کنند.

پروتئین سویا حاوی آنتی اکسیدان‌هایی به نام ایزوفلاون است که به بهبود حساسیت به انسولین و کاهش سطح چربی در بدن کمک می‌کند.

کربوهیدرات‌های تصفیه شده به‌علت ساختار ساده‌ای که دارند، سریع هضم شده و به قند و چربی تبدیل می‌شود؛ تمام مواد قندی مانند قند و شکر، شربت های شیرین، آبمیوه‌های صنعتی و همچنین مواد نشاسته‌ای مانند آرد سفید، برنج سفید و پاستا حاوی کربوهیدرات‌های تصفیه شده هستند و مصرف بیش از اندازه‌ی آن‌ها می‌تواند خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش دهد.

برای ارتقا دادن سلامت کبد، از سیر تازه به جای سیر فرآینده شده، چرخ شده و یا پودر سیر استفاده کنید.

فرد مبتلا به بیماری کبد چرب باید مصرف الکل را به طور کامل حذف کند.

پیش از این در بخش پزشکی و سلامت مجله و در مطلب علائم کبد چرب چیست؟ — هر آنچه باید بدانید مفصل‌تر درباره علائم انواع کبد چرب توضیح داده شده است، برای مطالعه + اینجا کلیک کنید.

علل و روش درمان پرخاشگری در سالمندان مشاوره رایگان خدمات اعزام پرستار

نمونه برداری از کبد (برداشت بخش کوچکی از نمونه بافت کبد) برای تعیین میزان پیشرفت بیماری کبدی در آزمایشگاه پاتولوژی

بزرگ‌تر شدن کبدن معمولا علایم خاصی از خود نشان نمی‌دهد؛ اما کبد چرب شدید درمان در مواردی می‌تواند با درد در ناحیه‌ی سمت راست شکم همراه باشد.

میوه‌ها و سبزیجات : انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیب‌زمینی‌های شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجه‌فرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخود‌فرنگی، عدس چربی‌های سالم: آجیل، دانه‌ها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.

Report this page